Flexinet
header_pc.jpg

Leírás

Kis-,vagy középvállalkozást vezet és nincs lehetőség vezetékes Internet hozzáférésre? A mobil internet drága, mégis lassú vagy akadozik?

A megoldás a FLEXINET!

A Flexinet kétirányú, szélessávú műholdas internet szolgáltatás, amely Magyarország területén bárhol földi infrastruktúrától függetlenül lehetővé teszi a megbízható és nagy sebességű Internet hozzáférést KKV és lakossági felhasználásra. A szolgáltatás kétirányú, ami azt jelenti, hogy a le-, illetve a feltöltés is műholdon keresztül valósul meg, nincs tehát szükség külön telefonvonalra.

A FLEXINET szolgáltatás az Eutelsat által biztosított, ún. KA sávú, legújabb műholdas technológián alapul. A kapcsolat kiépítéséhez szükséges: parabolaantenna, műholdas beltéri egység, a jelek adását és vételét végző kültéri egység, valamint ezek kapcsolatát biztosító koaxiális kábel. A rendszer telepítése könnyen elvégezhető, az ezzel kapcsolatos fontosabb szempontokat a GYIK menüpont alatt lehet megtalálni. Az összeköttetést akár saját maga is üzembe helyezheti, de természetesen a szerelő csapatunk is rendelkezésére áll.

A megrendelés három egyszerű lépésből áll:

  • kérjük töltse ki az online Ajánlatkérő lapot, vagy válasszon a Csomagok és árak lapon található lehetőségekből
  • megküldjük az ajánlatot és a vonatkozó előfizetői szerződést
  • az aláírt szerződés visszaérkezése után indítjuk a telepítési folyamatot, vagy küldjük meg a műholdas berendezéseket